Categoria | Reducere CO2

Sistemul hibrid Synergy Drive de la Toyota premiat pentru consumul extrem de redus – “Motorul Anului – 2005″

Publicat in 25 noiembrie 2005 de TOYOTA

Revolutionarul sistem hibrid Sinergy Drive a castigat locul intai in categoria motoarelor cu cilindree intre 1.4 – 1.8 litri precum si in categoria “Cel mai bun consum de carburant”. Motorul echipeaza modelul Prius, obtinandu-se un consum mediu de 4.3l/100km (in modul economic, consum mixt).

Premiile au fost oferite domnilor Jon Williams, Vice-Presedinte European de Marketing si Colin Hensley, Director General al Departamentului de Cercetare-Dezvoltare, Divizia de Afaceri Externe si Comunicare, in cadrul unei ceremonii speciale ce a avut loc la Stuttgart in data de 1 iunie 2005.

Domnul Thierry Dombreval, Vice-Presedinte Executiv European de Marketing si COO a declarat: “Aceste doua premii consolideaza pozitia de frunte a sistemului hibrid Synergy Drive in ceea ce priveste tehnologia de fabricatie a motoarelor pentru autovehiculele contemporane.”

Aceste noi recunoasteri ale calitatilor deosebite ale motoarelor ce folosesc sistemul hibrid Synergy Drive stabilesc un nou record in cadrul concursului international “Motorul Anului”, cu nu mai putin de 9 titluri castigate de Prius cu cele doua generatii ale sale:

1999 – Cel mai bun motor, categoria 1.4-1.8 litri
1999 – Cel mai bun motor ecologic
2000 – Cel mai bun motor ecologic
2004 – Cel mai bun motor, categoria 1.4-1.8 litri
2004 – Cel mai bun consum de carburant
2004 – Cel mai bun motor nou
2004 – Motorul International al Anului
2005 – Cel mai bun motor, categoria 1.4-1.8 litri
2005 – Cel mai bun consum de carburant
Despre premii

Concursul International “Motorul Anului” are loc din 1999 si premiaza cele mai bune motoare aflate pe piata. Fiecare motor fabricat in masa si care echipeaza o masina vanduta in mai mult de o tara poate fi inscris in concurs.

Juriul este compus din 56 de jurnalisti renumiti din 24 de tari de pe glob, acoperind toate cele cinci continente.

In total au fost create 11 categorii pentru a diferentia motoarele in functie de marime, economia de carburant si performante.
Link-uri utile

* Cele mai bune motoare 2005 Concursul International “Motorul Anului”
* Premiile obtinute de Toyota Toyota a obtinut numeroase premii internationale, ce subliniaza produsele si serviciile de calitate superioara
* Sistemul hibrid Toyota Synergy Drive® Noul sistem hibrid ce echipeaza in premiera modelul Toyota Prius este primul sistem dezvoltat in acord cu revolutionarul concept Hybrid Synergy Drive®
* Demonstratie interactiva
Descoperiti tehnologia sistemului hibrid Toyota Synergy Drive®

* Gaseste un partener Toyota
* Descarca o brosura
* Solicita un test-drive
* Contact
* Cariere

Lasa un raspuns

*