ŠKODA AUTO LANSEAZĂ UN NOU PORTAL DE SIGURANŢĂ RUTIERĂ

Publicat in 07 ianuarie 2008 de SKODA

Škoda Auto şi Simopt au dezvoltat un nou instrument educaţional pentru siguranţa copiilor, o aplicatie multimedia ce poate fi accesata la adresa www.skodahrou.cz. (Notă: “Škoda hrou”  este un joc de cuvinte, iar traducerea din limba cehă este  “educaţie prin joacă”).

Pe lângă informaţiile privind siguranţa copiilor pe şosele, site-ul include şi un număr mare de jocuri, acestea crescându-i astfel atractivitatea.

Aplicaţia interactivă beneficiază de un design complex, copiii parcurgând povestiri despre situaţii din trafic, situaţii tip şi jocuri menite să-i ajute în deprinderea obiceiurilor necesare creşterii siguranţei lor în traficul cotidian.

Cinci poveşti din trafic: “Tony şi bicicleta sa”, “Christine şi oraşul”, “Joaca în parc”, “Vizită la cinema” şi “În vizită la bunica” sunt îmbinate cu o prezentare a instrumentelor şi termenilor cheie pentru siguranţa activă şi pasivă a pasagerilor. Site-ul www.skodahrou.cz oferă nu numai un feed-back extrem de folositor sub forma unor teste de cunoştinţe, dar conţine şi numeroase jocuri legate de reguli de circulaţie rutieră, siguranţă, etc. (cunoaşterea semnelor de circulaţie, exersarea parcării unui automobil), diferite tipuri  de jocuri (de exemplu cărţi de colorat, puzzle-uri, euro atlas, două jocuri pentru telefonul mobil, etc.), wallpapere şi screensavere cu maşini Škoda ce pot fi descărcate de pe Internet, e-cards muzicale.

“Siguranţa pe străzi” de  la “Škoda hrou” este un proiect care a fost în principal creat pentru copiii de şcoală primară cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani. Cu o versiune în două limbi proiectul este disponibil unui mare număr de potenţiali utilizatori. Pentru a accesa proiectul Škoda hrou – Siguranţă pe străzi, vizitaţi site-ul www.skodahrou.cz

Lasa un raspuns

*