Primul contract de leasing al Mercedes-Benz Financial Services România, o misiune caritabilă

Publicat in 22 septembrie 2008 de Mercedes-Benz

Prima zi a Daimler Financial Services în România a stat sub semnul generozităţii şi al altruismului. Mercedes-Benz Financial Services România a oferit un Mercedes-Benz Vito Fundaţiei Principesa Margareta a României. Van-ul donat Fundaţiei va fi pus în slujba Centrului Comunitar Hercules din Costeşti.

Centrul Comunitar Hercules este implementat de către Asociaţia Hercules din Costeşti şi sprijinit de Fundaţia Principesa Margareta a României.

Scopul său este de a preveni şi a combate fenomene precum: abandonul şcolar şi familial, delincvenţa în rândurile adolescenţilor, excluziunea socială a familiilor defavorizate. Rata şomajului în Costeşti fiind de 80%, sărăcia locuitorilor şi lipsa de oportunităţi economice din acest oraş au dat naştere şi au amplificat aceste probleme sociale. Centrul oferă posibilităţi de socializare, educaţie şi implicare socială pentru beneficiarii de toate vârstele.
Donaţia van-ului de către Mercedes-Benz Financial Services România vine ca o soluţie pertinentă pentru nevoile vitale ale Centrului Hercules. Mare parte din copiii din Costeşti străbat în fiecare zi până la 6 km, pentru a ajunge la Centru. Cei mai mulţi dintre ei nu au ieşit niciodată din Costeşti, resursele Centrului pentru organizarea unor excursii educative fiind limitate.

Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a mulţumit în numele Fundaţiei şi al tuturor celor care vor beneficia de această donaţie: “Generozitatea dumneavoastră va face fericiţi 50 de copii reuniţi la Centrul Intergeneraţional din Costeşti. Cei mai mulţi dintre ei nu au avut niciodată ocazia, până acum, să iasă din oraşelul lor. Acest microbuz elegant le va permite copiilor şi vârstnicilor implicaţi în programele Centrului Intergeneraţional să-şi lărgească orizontul, să poată vedea împrejurimile, să viziteze un muzeu, să vadă o piesă de teatru la Bucureşti sau să ia parte la activităţile pe care Fundaţia le organizează pentru toţi beneficiarii programelor sale.”

Daimler Financial Services are filiale în Europa Centrală şi de Est în Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croaţia şi Rusia. Sub numele de marcă de Mercedes-Benz Financial Services, compania şi-a început oficial activitatea la Bucureşti pe 18 septembrie 2008.

Lasa un raspuns

*