Michelin si Politia Rutiera – mesagerii unei conduite responsabile in trafic.

Publicat in 16 octombrie 2008 de MICHELIN

Joi, 16 octombrie 2008, la Liceul Sportiv „Avram Iancu” a avut loc o actiune educativa pe teme de securitate rutiera.

Actiunea initiata de Michelin in parteneriat cu Politia municipiului Zalau a avut ca scop sensibilizarea elevilor claselor I-IV privind riscurile la care sunt expusi in diverse situatii cu care se intalnesc in circulatia pe drumurile publice (la traversarea in fuga pe trecerile de pietoni, la conducerea bicicletelor prin locuri nepermise si fara sa stapaneasca modul corect de circulatie cu bicicleta sau ce se poate intampla daca parintii lor nu folosesc centura de siguranta).
Elevii claselor I-IV au fost protagonistii mai multor jocuri si concursuri care le-au permis sa constientizeze riscurile pe care cu totii, soferi sau pietoni, le intampinam in trafic. La festivitate au participat reprezentantii Michelin Romania si reprezentantii Politiei Municipiului Zalau.

Asa cum a demonstrat in diverse situatii, Michelin se implica in viata comunitatii locale, educatia rutiera fiind unul din domeniile prioritare care face parte din politica Michelin de sustinere a mobilitatii internationale.
Grupul Michelin urmareste in cadrul demersului „Performanta si Responsabilitate” sa se integreze corect in viata comunitatilor din care face parte.
Una din orientarile prioritare este aportul la mobilitate prin actiuni in favoarea unei mobilitati rutiere mai sigure pentru toti, prin promovarea progresului si a inovatiei in serviciul sigurantei rutiere si al mediului inconjurator, prin incitarea la o conduita responsabila si prin facilitarea accesului la o mobilitate sigura a bunurilor si persoanelor.

Lasa un raspuns

*