Categoria | Reducere CO2

Caravana Verde Michelin 2008.

Publicat in 13 noiembrie 2008 de MICHELIN

In lunile Septembrie si Octombrie 2008, Caravana Verde Michelin a vizitat 20 de orase si 27 de locatii in Romania / Bulgaria/ Serbia / Croatia / Macedonia si Muntenegru. In Romania, compania Rompetrol fost partenera in cadrul acestei caravane, aducand solutii de afaceri integrate prin serviciile Fill&Go Fleet Management.

Caravana Michelin este un eveniment anual in cadrul caruia reprezentantii Michelin se intalnesc cu principalii clienti, pentru a le prezenta cele mai noi produse si tehnologii Michelin. Scopul principal este de a construi relatii solide de afaceri intre Michelin si partenerii sai (dealeri si utilizatori finali).

Dupa 3 ani de evenimente incununate de succes in aproape 30 de orase din Bulgaria, Romania, Croatia si Serbia, anul acesta a venit momentul unei improspatari a conceptului.

In 2008, Caravana Verde Michelin a adus un nou “look” verde, precum si colaborarea cu Rompetrol.
Intregul concept, incluzand aici prezentarile specialistilor de la Michelin, creaza o legatura puternica intre valorile grupului, pe de-o parte (grija fata de mediul inconjurator si sustinerea unei mobilitati durabile)si beneficiile reale pe care companiile de transport le obtin folosind tehnologiille Michelin – economia de combustibil si reducerea costurilor – pe de alta parte.
Caravana Verde Michelin si-a inceput calatoria in Romania in Constanta, trecand apoi prin Bucuresti, Pitesti, Bacau, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara si Oradea.

Lasa un raspuns

*