MARCA ŠKODA SUSŢINE SNOWBOARDUL ROMÂNESC

Publicat in 09 martie 2009 de SKODA

În spiritul mărcii Škoda tradus prin inovaţie, calitate şi performanţă, dealerul Brady Auto Center este alături de cei mai buni sportivi din snowboardul românesc.

În sezonul campionatelor de iarnă 2008/2009, Brady a fost sponsorul snowboarderului Adrian Teodorescu, singurul reprezentant român la Cupa Mondială din Olanda 2008 şi participant în echipa României la Campionatul Mondial de Snowboard din Coreea 2009.

Adi Teodorescu a obţinut cele mai bune rezultate ale snowboardului românesc în competiţiile FIS din străinătate la seniori-băieţi. Cea mai recentă realizare a lui Adi Teodorescu este ocuparea locului al treilea pe podiumul Campionatului Naţional de Snowboard al Bulgariei, desfăşurat în luna februarie a.c. la Bansko.

Atunci când îşi aminteşte de prima coborâre pe placă, în 1994, Adi Teodorescu vorbeşte cu pasiune şi zâmbeşte cu nostalgie la gândul primelor accidentări. Cu toate acestea, un sportiv de performanţă nu renunţă aşa de uşor astfel că, în ultimii opt ani, campionul Adrian Teodorescu a participat la 4 campionate mondiale şi 68 de curse Europa Cup şi Fis Race, unde a câştigat premii importante pentru snowboardul românesc.

Adi Teodorescu apreciază sponsorizarea dealerului Škoda, Brady Auto Center, ca fiind un real sprijin pentru un sport inovator cum este snowboardul în România. “Datorită acestei sponsorizări, echipa României va avea, în 2009, doi participanţi la Cupa Mondială. Sper că această iniţiativă va atrage atât simpatia fanilor sporturilor de iarnă, cât şi implicarea altor sponsori”, a declarat snowboarderul.

Prin această acţiune, Brady Auto Center premiază succesul obţinut din pasiune, aşa cum marca Škoda a fost creată din pasiunea pentru calitate şi performanţă.

Cu peste 4.000 de maşini vândute numai în ultimii doi ani, Brady se numără printre cei mai importanţi dealeri din reţeaua Škoda, având o experienţă de peste 10 ani în comercializarea, întreţinerea şi reparaţia autoturismelor Škoda pe piaţa românească.

Lasa un raspuns

*