Directorul General Dacia, François Fourmont, desemnat “cetatean de onoare” al Municipiului Pitesti

Publicat in 21 mai 2009 de DACIA

cetatean8François Fourmont, Directorul General Dacia, a fost desemnat astazi cetatean de onoare al Municipiului Pitesti, in cadrul unei sedinte festive organizate de Consiliul Local cu ocazia Zilelor Municipiului.Diploma i-a fost inmanata de catre primarul Tudor Pendiuc, pentru contributia sa la dezvoltarea industriei automobilului din Romania si promovarea cu succes a municipiului pe plan intern si international.

„Dacia este astazi un adevarat fenomen, iar unul dintre reprezentantii acestui fenomen este François Fourmont”, a afirmat Tudor Pendiuc. „In perioada actuala de criza, exista si oameni care s-au preocupat de soarta comunitatii din Arges, iar François Fourmont a fost unul dintre acestia. In timp ce alte societati inchid portile si concediaza oameni,Dacia produce in continuare, si inca bine”, a subliniat primarul. Acesta a apreciat managementul performant al uzinelor, datorita caruia la Mioveni se vor produce modele noi, economice.François Fourmont este cel de-al treilea strain care primeste titlul de cetatean de onoare al orasului Pitesti.

Onorat de aceasta distinctie, Directorul General Dacia a marturisit ca, dupa sase ani in Romania,se poate considera deja un roman „adoptat”. El a felicitat autoritatile locale pentru evolutia orasului si le-a multumit pentru sustinerea lor permanenta.

Renault s-a implicat in dezvoltarea platformei industriale de la Mioveni si a judetului Arges prin investitii care insumeaza astazi aproape 1,5 miliarde de euro. Dacia doreste sa devina un actor important si in viata comunitatii locale,implicandu-se prin donatii de autoturisme, ambulante, calculatoare si mobilier pentru scolile argesene. Cu ocazia distinctiei primite astazi,François Fourmont a anuntat ca Dacia sustine activitatea autoritatilor locale prin dotarea cu un automobil Dacia Logan MCV a Asociatiei Municipiilor din Romania, al carei presedinte executiv este primarul Tudor Pendiuc.

Lasa un raspuns

*