Michelin si Politia Romana – mesagerii unei conduite responsabile in trafic

Publicat in 23 iunie 2009 de MICHELIN

Pentru al doilea an consecutiv, in cadrul actiunilor comune, MICHELIN si Inspectoratul de Politie Judetean Salaj au organizat marti, 2 iunie 2009, la Scoala « Gheorghe Lazar », Zalau, un eveniment pe tema securitatii rutiere adresat copiilor.
Scopul acestui eveniment a fost  sensibilizarea elevilor in ceea ce priveste o circulatie sigura pe drumurile publice.
Prin joc si interactivitate, elevii claselor I-IV au constientizat riscurile pe care le intampina in trafic, de la traversarea pe trecerile de pietoni, la conducerea bicicletelor sau la ceea ce se poate intampla daca centura de siguranta nu este folosita sau daca nu sunt respecate regulile de conduita rutiera.
La eveniment au participat  din partea Michelin Romania Michel Perrin, director Zalau Anvelope si Gelu Cordea, Comisar Sef, din partea Politiei Municipiului Zalau.

Grupul Michelin urmareste in cadrul demersului “Performanta si Responsabilitate” sa se integreze corect in viata comunitatilor din care face parte. Una din orientarile prioritare este aportul la o mobilitate rutiera mai sigura pentru toti, prin promovarea progresului si a inovatiei in serviciul sigurantei rutiere si al mediului inconjurator, prin incitarea la o conduita responsabila si prin facilitarea accesului la o mobilitate sigura a bunurilor si persoanelor

Lasa un raspuns

*