Categoria | Hibrid

Primele unitati Honda Insight livrate catre clientii din Romania

Publicat in 04 august 2009 de HONDA

Honda Trading Romania, distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania, anunta primele livrari pe piata locala ale modelului Honda Insight.


Insight face parte din viziunea Honda de a oferi tuturor un vehicul hibrid accesibil ca pret si care sa ofere in acelasi timp utilizatorului o experienta cat mai placuta, lucru dovedit si de cifrele de vanzari record realizate:

Japonia – luna aprilie 2009 – Insight este cea mai bine vanduta masina*, cu 10.481 unitati livrate in piata. In acest fel devine primul model hibrid din istorie care se afla in fruntea clasamentului lunar din Japonia.
*excluzand clasa mini – sub 600cc
Europa – luna aprilie 2009 – Insight s-a vândut mai bine decât oricare alt hibrid sau automobil pe combustibil alternativ*
* Datele includ EU27 (cu exceptia Maltei), EFTA, Turcia, Rusia şi Israel; conform Jato Dynamics

“Echiparea Elegance comercializata in Romania este una bogata, specifica tuturor modelelor din gama noastra, din dotarile standard nelipsind: VSA (Controlul tractiunii si stabilitatii), 6 airbaguri, jante aliaj, faruri HID (Xenon), senzori lumina si ploaie, control automat al vitezei de croaziera si comenzi audio pe volan, intrare USB, oglinzi si geamuri electrice, climatizare automata. Motorizarea respecta normele EURO 5 si beneficiaza de aceeasi garantie standard de 8 ani sau 160.000 km pt sistemul IMA (Integrated Motor Assist), ca si in cazul modelului Civic Hybrid.
Alocarea de unitati pentru Romania pana la sfarsitul anului este relativ redusa, datorita cererii ridicate de pe alte piete, dar am incercat sa urgentam livrarea primelor unitati, ca urmare a interesului manifestat si la noi, inca de la anuntarea modelului de anul trecut.” este declaratia dlui Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing manager al Honda Trading Romania SRL.

Lasa un raspuns

*