Categoria | CSR Romania

Porche Romania sustine siguranta copiilor in cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii

Publicat in 23 septembrie 2009 de PORSCHE

Porsche România, importatorul mărcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Weltauto – autovehicule de ocazie, sprijină iniţiativa Poliţiei Capitalei în cadrul evenimentului naţional dedicat “Săptămânii prevenirii criminalităţii”. Ziua de vineri, 25 septembrie 2009, este dedicată siguranţei rutiere şi are ca temă “Siguranţa Copiilor”.

Conform legislaţiei europene în vigoare, începând cu anul 2006 este obligatorie utilizarea sistemelor de susţinere a copiilor şi a scaunelor auto pentru copii pentru toate tipurile de autovehicule.

Întrucât numai în anul şcolar precedent 153 de copii au fost victime ale accidentelor rutiere, importatorul auto numărul unu a decis să ia atitudine participând la expoziţia intitulată „Artă…cu siguranţă!” cu 10 scaune auto pentru copii marca Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen. Această expoziţie încearcă sensibilizarea conducătorilor auto faţă de responsabilitatea pe care o au faţă de siguranţa copiilor lor.

“Prin această iniţiativă pe care o susţinem, ne propunem să contribuim la creşterea siguranţei rutiere şi la responsabilizarea conducătorilor auto.”, a declarat Adriana Poncea, Director PR şi Comunicare Porsche România.

Porsche România în parteneriat cu Poliţia Capitalei organizează vineri, 25 septembrie 2009, o expoziţie neconvenţională de scaune auto pentru copii intitulată „Artă…cu siguranţă!” la Muzeul Naţional de Artă al României. Începând cu ora 11.00, în deschiderea expoziţiei care va avea loc în holul A2 va fi organizată o conferinţă de presă. Expoziţia va putea fi vizionată de public atât vineri, cât şi în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 11.00-15.00, cu acces gratuit pentru public.

Lasa un raspuns

*