Categoria | Reducere CO2

Noul VOLVO C30 1.6D DRIVe

Publicat in 21 decembrie 2009 de VOLVO

Noul Volvo C30 1.6D DRIVe cu Start/Stop a castigat in urma unei competitii online, in fata unor competitori puternici precum Toyota Prius si BMW 316d, titlul de “Masina Eco a anului”.

Cu emisii de CO2 de 99g/km si un consum mediu de 3.9 l/100 km, noul Volvo C30 1.6D DRIVe cu Start/Stop, este unul dintre cele mai economice autoturisme din clasa sa, fara a face compromisuri asupra designului si confortului.

In afara numarului covarsitor de voturi pe site, Volvo C30 a fost declarat “Masina Eco a anului” in unanimitate de voturi si de catre juriul competitiei realizat din jurnalisti din presa auto, reprezentand comunitatea TheGreenCarWebsite.co.uk

Editorul site-ului TheGreenCarWebsite.co.uk, Faye Sunderland, a declarat: “Volvo C30 1.6 DRIVe cu tehnologia Start/Stop este intr-adevar o noutate anul acesta in “peisajul auto ecologic”. Este remarcabil, cum intr-un timp atat de scurt Volvo a reusit a astfel de performanta, sa reduca atat de mult emisiile de noxe, in special avand in vedere ca este vorba de un nou venit in aceasta categorie, a masinilor ecologice. Un premiu bine meritat; Volvo poate fi foarte mandru de varful de lance in categoria modelelor ecologice, Volvo C30.”

Peter Rask, Director General Volvo Car UK a declarat: “Suntem foarte mandrii ca Volvo C30 a castigat acest premiu. Viziunea Volvo Cars este sa creeze masini care sa nu influenteze deloc in mod negativ mediul inconjurator, iar cu 99g/km CO2, Volvo C30 1.6D DRIVe cu Start/Stop arata ca suntem pe drumul cel bun pentru realizarea acestui obiectiv.”

Lasa un raspuns

*