Cardinal Motors este transportatorul oficial al voluntarilor MaiMultVerde

Publicat in 04 martie 2010 de VW

Cardinal Motors şi MaiMultVerde au plăcerea să anunţe parteneriatul lor pe termen lung concretizat prin donarea de către dealerul auto a unui autoturism marca Volkswagen T5 Kombi. Maşina va fi folosită la transportul voluntarilor care iau parte la acţiunile de plantare şi ecologizare organizate de asociaţie.

În 2008, primul său an de funcţionare, MaiMultVerde a avut alături peste 8300 de voluntari, cu ajutorul cărora a plantat 107000 de puieţi în pădurile defrişate şi a strâns 94000 de kg de gunoi care sufocau natura. Peste 3000 de voluntari sunt înscrişi pe platforma online www.maimultverde.ro şi aşteaptă să fie chemaţi să participe la noile acţiuni iniţiate de organizaţie. Existenţa unui mijloc de transport aflat exclusiv la dispoziţia lor le uşurează munca şi le permite să răspundă imediat solicitărilor din ce în ce mai numeroase din afara Bucureştiului.

Autoturismul oferit de Cardinal Motors pentru uzul voluntarilor MaiMultVerde este un Volkswagen T5 Kombi cu 9 locuri. Datele tehnice ale maşinii sunt: masa totală: 2800, cilindree: 1896, motor: 102 CP/ 75 kW, cutie de viteze manuală, combustibil de tip D şi emisii CO2 de 199 g/Km. Valoarea comercială a maşinii se ridică la suma de 22800 de euro. MaiMultVerde se angajează să folosească acest vehicul cu maximă responsabilitate şi eficienţă, astfel încât combustibilul consumat să fie „ars” cu folos pentru cauza mediului.

Declaraţii de presă:

Anca Precup Vicepreşedinte Cardinal Motors:
„Acest parteneriat a fost o ambiţie personală. Mi-am dorit să funcţioneze pentru că suntem o companie care îşi axează strategia pe dezvoltarea durabilă. Gândim responsabil, acţionăm conştient – acesta este motto-ul nostru”.

Doru Mitrana, Director Executiv MaiMultVerde:
„În numele tuturor celor care aleg să-şi dedice timpul liber şi energia iniţiativelor de curăţenie şi înverzire a spaţiului în care trăim, salut gestul Cardinal Motors, care ne permite să transportăm rapid şi prompt voluntarii MaiMultVerde, acolo unde natura „asaltată” de nepăsarea oamenilor are nevoie de ajutorul lor”.

Despre parteneri

1. Cardinal Motors este un dealer auto cu capital integral românesc, distribuitor al mărcilor Volkswagen şi Audi, cu reprezentanţe în Ploieşti, Constanţa şi Tulcea. Compania se implică activ în crearea de servicii destinate satisfacerii nevoilor clienţilor şi joacă un rol pozitiv în viaţa socială a comunităţii, pornind de la premiza că activitatea sa presupune, dincolo de performanţă şi profitabilitate, un comportament responsabil faţă de oameni şi resurse naturale. În 2008, Cardinal Motors a obţinut Premiul Naţional pentru Întreprinderi Mijlocii oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi a derulat numeroase proiecte de responsabilitate socială în domenii precum ajutorarea unor categorii defavorizate, educaţie, protecţia mediului şi sport. Pentru mai multe detalii despre implicarea Cardinal Motors în proiecte de CSR, accesaţi secţiunea dedicată de pe www.cardinalmotors.ro.

2. Asociaţia MaiMultVerde, organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, are misiunea de a dezvolta o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. Obiectivul strategic al MaiMultVerde este să creeze o comunitate activă de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România, organizaţia propunându-şi ca în 5 ani să dezvolte o comunitate online cu 10000 de membri, dintre care 2500 să se implice anual în acţiuni de voluntariat pentru mediu. În 2008, MaiMultVerde a derulat proiecte de mediu în valoare de peste 1 milion de euro şi a implicat peste 8000 de voluntari în activităţile sale. Sub Înaltul Patronaj al ASR Principesa Margareta a României, asociaţia MaiMultVerde îşi propune să mişte lucrurile înainte de a fi prea târziu. De noi depinde cum va arăta viitorul şi dacă va mai avea cine să-i fie martor!

Lasa un raspuns

*