Continental a susţinut Let’s Do It Romania

Publicat in 03 noiembrie 2010 de CONTINENTAL

Continental a susţinut pe 25 septembrie campania naţională Let’s Do It Romania, care şi-a propus să îndepărteze mormanele de deşeuri din arealele naturale din întreaga ţară. Cele 3 locaţii ale firmei Continental Automotive Romania: Timişoara, Sibiu şi Iaşi s-au pus în mişcare şi au contribuit cu voluntari.

Colegii voluntari din Timişoara, care au fost în număr de 60, au luat provocarea în serios şi s-au deplasat în localitatea Buziaş unde au facut curăţenie în 3 zone limitrofe. Rezultatul final a fost de aproximativ 150 de saci de gunoi si un morman de calculatoare dezmembrate şi anvelope aruncate în pădurea de lângă Buziaş.

Înarmaţi cu saci, mănuşi, tricouri şi mai ales entuziasm, colegii din Sibiu s-au alăturat celor peste 3000 de voluntari din judeţul Sibiu pentru a susţine această ambiţioasă campanie. Echipa Conti a preluat 7 mormane cartate, aflate pe albia râului înspre localitatea Răşinari. Împreună au reuşit să facă mai curată această zonă, adunând peste 200 de saci cu deşeuri aruncate la întâmplare.

În Iaşi, 45 de voluntari Conti au fost repartizaţi în zonele C.A. Rosetti şi Pârtia de schi – Sărărie, reuşind sa strângă cu succes 175 de saci.

Deşi aflată la prima ediţie, acţiunea a fost una plină de succes şi pentru acest lucru le mulţumim tuturor colegilor noştri, care au crezut în acest proiect şi au luat parte la curăţenie. La nivel de ţară au fost 150.000 de voluntari care au reuşit să strângă 190.000 de saci de gunoi.

Lasa un raspuns

*