Un Chevrolet Cruze pentru tinerii din Organizaţia SOS Satele Copiilor din Sibiu

Publicat in 26 martie 2011 de CHEVROLET

În cadrul parteneriatului european dintre Chevrolet şi SOS Satele Copiilor, Chevrolet Europe a demarat la începutul acestui an programul de donare a 100 de autovehicule, sărbătorind astfel 100 de ani de tradiţie Chevrolet. În România vor fi donate patru dintre aceste maşini.

Primul dintre cele patru autovehicule a fost donat joi, 24 martie, în cadrul unui eveniment festiv care a avut loc în showroomul Automobile Sibiu. Copiii şi reprezentanţii organizaţiei SOS Satele Copiilor au fost bucuroşi să primească un Chevrolet Cruze şi să ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenţă Chevrolet.

Automobile Sibiu, distribuitorul Chevrolet din Sibiu, a anunţat în cadrul evenimentului că oferă întreţinere gratuită pâna la 100.000 km pentru maşina donată.

Autovehiculul va fi utilizat de asistenţii sociali ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi din Cisnădie.

„Suntem foarte bucuroşi să putem oferi un Chevrolet Cruze Organizaţiei SOS Satele Copiilor şi să fim alături de aceasta în efortul de a susţine interesele, drepturile şi nevoile copiilor.” A declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

Constantin Tatu, administratorul societăţii Automobile Sibiu a adăugat: „Ca membru al familiei Chevrolet, îmi face deosebită plăcere să ofer acest certificat de 100.000 de km de întreţinere gratuită organizaţiei SOS Satele Copiilor. Aniversarea a 100 de ani de Chevrolet de anul acesta ne oferă posibilitatea de a susţine o organizaţie care face atât de mult pentru atât de mulţi şi mai ales oferă copiilor şansa de a deveni adulţi încrezători. Automobile Sibiu este foarte mândră să facă parte din acest proiect.”

Cheile maşinii au fost înmânate Preşedintelui Organizaţiei SOS Satele copiilor, Dl. Mihai Neguţ, care a declat celor prezenţi:
„Ne bucură parteneriatul încheiat între Chevrolet si SOS Satele Copiilor România şi sperăm să avem o colaborare frumoasă şi fructuoasă. Primul pas a fost deja facut aici, astăzi. Mulţumim în numele celor peste 240 de copii beneficiari ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi Cisnădie pentru această maşină. Cu ajutorul ei, echipa proiectului se va putea deplasa în timp util la domiciliul familiilor din care provin copiii sau îi va putea aduce la sediul Centrului unde au loc toate activităţile educative şi de consiliere pe care aceasta le desfaşoară. La mulţi ani, Chevrolet!”

Printre invitaţii la acest eveniment s-a aflat şi prefectul Sibiului, domnul Horaţiu Răcuciu, care a ţinut să felicite, Chevrolet România şi Automobile Sibiu pentru implicarea în acest proiect.

Programul de Parteneriat European
Pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri unei organizaţii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel.

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor şi Chevrolet Europe a fost semnat şi anunţat în ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de către Wayne Brannon, Președinte și Director Executiv Chevrolet Europe, şi Richard Pichler, Secretar General al SOS Children’s Villages International.

Iniţiativa va spori mobilitatea copiilor şi mamelor lor SOS, precum şi abilitatea asistenţilor sociali care administrează Programele de Consolidare Familială SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunităţi.

Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Children’s Villages 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate între 22 februarie şi 3 noiembrie 2011, ziua de naştere efectivă a companiei Chevrolet, care a fost înființată la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet şi William Durant în Detroit.

Despre SOS Satele Copiilor România
SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii.
Despre SOS Kinderdorf International
SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional.

Persoană de contact:
Carmen Brumă
Head of PR & Fundraising Department

Despre Automobile Sibiu
Automobile Sibiu a fost înfinţată ca societate comercială în anul 2004 şi este distribuitor Chevrolet în Sibiu din 2006, înregistrând an de an rezultate comerciale notabile ce sunt recunoscute la nivel local de către instituţiile financiare şi la nivel naţional de către compania Chevrolet prin nenumăratele distincţii atribuite pe parcursul acestor ani. Automobile Sibiu aduce un plus de valoare prin pasiunea imprimată relaţiei cu clienţii săi, acordând deosebită atenţie cerinţelor acestora. Echipa Automobile Sibiu este mândră să facă parte din marea familie Chevrolet şi împreună cu acesta să-şi depăşească obiectivele la fel cum a facut-o şi în anul ce a trecut. Pentru viitor compania îşi propune obiective ce vor susţine tendinţa dinamică imprimată de către Chevrolet.
www.chevroletsibiu.ro

Persoană de contact:
Sebastian Cotoară
General Manager Automobile Sibiu

 

Lasa un raspuns

*