Maliuc, Delta Dunării:

Publicat in 18 mai 2011 de Mercedes-Benz

Cătălin Ștefănescu, unul dintre inițiatorii Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK, alături de medicii voluntari ai organizației germane ”Dentists Without Limits”, Asociţia Tăşuleasa Social şi organizaţia germană ”Die Johanniter – Unfall – Hilfe”, a facilitat prezența unui cabinet stomatologic mobil în satul Maliuc din Delta Dunării. Mai exact, medicii ”Dentists Without Limits” au oferit consultanții și tratamente gratuite copiilor din sat.

Acest demers face parte dintr-o serie de acțiuni menite să ofere sprijin comunității Maliuc din Delta Dunării, la iniţiativa lui Cătălin Ștefănescu și a prietenilor și partenerilor săi.

„A fost o hotărâre unanimă a prietenilor şi partenerilor care sunt implicaţi în acest proiect – nu ducem ajutoare la Maliuc. Oamenii de acolo nu au nevoie de aşa ceva. Însă au nevoie de sprijin şi de solidaritate, în încercarea de a învăţa să se ajute singuri. E o poveste din care toţi avem câte ceva de învăţat,” a declarat Cătălin Ştefănescu.

Astfel, în cadrul Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK, Cătălin Ştefănescu -realizatorul şi prezentatorul emisiunii Garantat 100%, una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale din România – şi-a îndreptat atenţia către modul în care locuitorii zonei pot ajunge mai aproape de un trai în condiţii decente, fie că este vorba de copiii sau de întreaga comunitate.

Proiect4 reprezintă o prietenie remarcabilă între trei dintre cele mai perseverente personaje în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea (Alessandra Stoicescu, Cătălin Ştefănescu, Bobby Voicu) şi Mercedes-Benz GLK. Este un demers ambiţios prin intermediul căruia cei trei (însoţiţi de Mercedes-Benz GLK) şi-au asumat datoria de a atrage atenţia asupra unor probleme de actualitate din România.

Detalii despre Proiect4 pot fi urmărite în mod constant pe blog-ul www.proiect4.ro.

Lasa un raspuns

*